Over ons

Soms is vormgeving alleen niet genoeg. Dan heb je illustraties nodig om een boodschap goed over het voetlicht te brengen. Ook daarvoor kun je bij De Zagerij aankloppen.

Binnen De Zagerij is Quirine een veelzijdig illustrator die zich niet beperkt tot één techniek of één stijl. Schetsmatig, gecombineerd met sterke contrasten, of juist kleurrijk en grafisch.

Elke opdracht krijgt een eigen karakter mee, maar binnen een opdracht geeft ze aan de illustraties een duidelijke consistentie. Passend bij de doelgroep en het medium. Van boekomslagen tot portretten en van educatieve posters tot redactionele illustraties.

Als ontwerper is ze gewend te werken binnen de kaders van een opdracht. Ze weet wat een illustratie nodig heeft om tot zijn recht te komen in een ontwerp, wat zowel de illustratie als de vormgeving als geheel ten goede komt.

Quirine Reijman

Grafisch ontwerp en illustratie

De Zagerij ontwerpbureau bestaat uit Quirine Reijman en Marthijn Stam. Communicatie en creatie gaan bij ons hand in hand. Vanuit de inhoud ontwikkelen wij ontwerpen die werken: van logo tot magazine, van pay-off tot promotietekst en van on- tot offline uitingen. Wij vertalen jouw boodschap naar tekst, beeld en vormgeving die prikkelt, informeert, verleidt en overtuigt.

Door onze jarenlange samenwerking (sinds 2008) zijn wij uitstekend op elkaar ingespeeld. Allebei zijn we ontwerper, maar we hebben onze eigen focus. Marthijn richt zich vooral op digitaal- en online ontwerp, Quirine op grafisch ontwerp en illustraties. Benieuwd naar onze websites, magazines, logo’s en huisstijlen? Neem dan hier een kijkje.